Ziua portilor deschise la MRS Residence Ploiesti: primesti un set de electrocasnice SAMSUNG

 

Decizia de derulare a Campaniei conform regulilor din prezentul Regulament (denumit in continuare Regulamentul Oficial) este finala si obligatorie pentru participanti.
1) Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial al Campaniei (denumit in continuare „Regulamentul Oficial”).

Art. 2 – Teritoriul si durata de desfasurare a Campaniei

1) Campania “ ZIUA PORTILOR DESCHISE 7 SEPTEMBRIE 2019” este organizata si se desfasoara pe pagina oficiala de facebook, site, instagram MRS Residence Ploiesti, materiale outdoor, radio, tv, publicatii online in perioada 23 August-7 Septembrie 2019”.
2) Campania va fi postata pe 23 August 2019, ora 10:00, iar participantii la campanie vor incheia un antecontract de vanzare-cumparare la notar pentru un imobil de tip studio, cu 2, 3 sau 4 camere in cadrul ansamblului rezidential „MRS Residence SMART” in oricare din imobilele existente disponibile in corpurile : multifunctionala, cladire colectiva C1, C2, C3, C4. in data de 7.09.2019. Avansul minim perceput de Dezvoltator („Organizator”) este de 20%.

3) Promitentii cumparatori trebuie sa rezerve un imobil in data de 7 Septembrie 2019 cu ocazia campaniei „Ziua portilor deschise” si sa semneze antecontractul de vanzare cumparare in data de 9 Septembrie 2019.

4) Promitentii cumparatori vor primi cu titlu de gratuitate un set de electrocasnice SAMSUNG format din: plita gaz, cuptor electric incorporat, hota incorporabila, frigider, cuptor microunde, masina spalat slim.

Art. 3 – Dreptul de participare

1) Se pot inscrie in vederea participarii la Campanie numai persoanele fizice („Participantii”) cu domiciliul sau resedinta in Romania si care, la data inscrierii, au implinit varsta de 18 ani.
2) Nu pot participa la Promotie urmatoarele categorii de persoane:
• angajatii organizatorului precum si angajatii asociatilor/administratorilor acestuia, precum si rudele pana la gradul doi inclusiv sau afinii (sot/sotie) ai celor mentionati anterior.
• angajatii oricaror companii implicate in realizarea oricaror activitati legate de organizarea si desfasurarea Concursului.

Art. 4 – Mecanismul Campaniei

1) Campania “Ziua portilor deschise” 7 Septembrie 2019 este organizata si se desfasoara la sediul MRS RESIDENCE SMART, Bld. Republicii, nr.146-150, Ploiesti si este comunicata in perioada 23 August-7 Septembrie 2019 prin intermediul suporturilor outdoor, indoor si online detinute/ inchiriate de MRS RESIDENCE Ploiesti.

2) Campania va fi postata pe 23 August 2019, ora 10:00, iar participantii vor rezerva un imobil in cadrul MRS RESIDENCE SMART de tip studio, cu 2, 3, sau 4 camere in data de 7 Septembrie 2019 in cadrul „Saptamana portilor deschise” si vor incheia un antecontract de vanzare-cumparare la notar pentru un imobil de tip studio, cu 2, 3 sau 4 camere in cadrul ansamblului rezidential „MRS Residence SMART” in data de 9.09.2019.

3) Promitentii cumparatori participanti la campanie vor primi cu titlu de gratuitate un set de electrocasnice SAMSUNG format din: plita gaz, cuptor electric incorporat, hota incorporabila, frigider, cuptor microunde, masina spalat slim.

4) Avansul minim perceput de Dezvoltator („Organizator”) este de 20%.

Art. 5 – Premiile Campaniei

5) Premiul consta intr-un set complet de electrocasice Samsung format din: plita gaz, cuptor electric incorporat, hota incorporabila, frigider, cuptor microunde, masina spalat slim. Valorea premiului este de 5977 ron (TVA 19% inclus).

 

Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurilea acestei Campanii. In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

Predarea premiului/gratuitatii se poate face doar promitentului cumparator al antecontractului de vanzare-cumparare incheiat in data de 09.09.2019, la data finalizarii proiectului si predarii de catre Dezvoltator („Organizator”).

 

Pentru mai multe detalii, http://www.mrsresidenceploiesti.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *