PNL vrea să distrugă micii întreprinzători din România și să blocheze programul Start Up Nation

Este de neconceput ca un reprezentant al Partidului Național Liberal, care, în principiu, ar trebui să susțină inițiativele economice private, să vină cu atât de multe declarații aberante, așa cum o face Florin Cîțu, unul dintre senatorii acestui partid care se dorește la guvernare, dar care vine cu propuneri șocante. Una dintre acestea este atacul furibund la programul Start Up Nation, pe care liberalii îl vor blocat!

Ministrul pentru Mediul de Afaceri și Antreprenoriat, prahoveanul Stefan Radu Oprea, a relatat faptul că acest personaj foarte vocal (în exprimarea unor inepții) din PNL a susținut, alături de alți colegi ai săi din partid, că trebuie puse condiții celor care debutează în afaceri, una dintre acestea absolut inadmisibilă și ilogice: să facă obligatoriu profit.

 

 

 

,,Eu nu am auzit o imbecilitate mai mare, care să sfideze legile economiei de piață. Le-am explicat că statisticile internaționale admit că nu toate Start Up-urile supraviețuiesc, dar influența în economie a celor care reușesc este una pozitivă. Și mai mult decât atât, legea contabilității admite și pierderea. Vă povestesc acest lucru pentru că sunt revoltat de aruncarea cu noroi în cei 7.159 de antreprenori care au debutat în ediția Start Up Nation 2017 și în cei 10.000 care astăzi au semnat contractele de finanțare și în cei 10.000 care vor urma în noua ediție. Acești antreprenori sunt reali, lucrează pentru economia românească și vă invit pe toți să îi cunoașteți pentru că merită respectul nostru. Ei au devenit sursă de inspirație pentru ceilalți români”, afirmă ministrul Oprea, în legătură cu acest subiect.

 

 

 

Povestea de succes trebuie spusă în România, iar Start Up Nation trebuie să continue, pentru că este șansa multor tineri să deschidă afaceri bazându-se și pe sprijinul statului!

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *