DRAMĂ în tenisul feminin: Una dintre marile adversare ale Simonei Halep spune că are piciorul DISTRUS și se RETRAGE din tenis

Agnieszka Radwanska (29 de ani, 74 WTA) se gândeşte la retragere. Jucătoarea din Polonia a făcut dezvăluiri şocante despre starea sa de sănătate şi a spus că abia se poate antrena din cauza durerilor pe care le are la genunchi.

Agnieszka a câştigat 20 de turnee de-a lungul carierei şi a adunat din tenis 27.683.807 de dolari, dintre care 484.522 în 2018, scrie mediafax.ro.”Sunt într-o perioadă de recuperare, dar n-am mai pus mâna pe rachetă de mai bine de o lună. Mă chinui, nu am niciun progres, nu pot să fac nicio promisiune. Nici nu pot să mă gândesc la sezonul următor sau să mă înscriu la vreun turneu.

La sfârşitul lunii noiembrie va trebui să decid dacă voi mai juca sau mă voi retrage. Timpul zboară. La cum arată lucrurile acum, situaţia nu e deloc grozavă, nu mă pot păcăli. Anul acesta am jucat 14 turnee şi simt că au fost 34! Ori joc la un nivel înalt, ori nu mai joc deloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *