Două gimnaste de la CSM Ploiești, selecționate la Centrul Național Olimpic pentru Junioare

Două dintre componentele Secţiei de Gimnastică Ritmică de la Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, Sabina Enache şi Anisia Drăgan, se vor pregăti în cadrul Centrului Național Olimpic pentru Junioare de la Arad, care îşi începe activitatea chiar de astăzi, a anunțat CSM Ploiești.Federația Română de Gimnastică Ritmică a înființat centrul în această toamnă, obiectivul fiind formarea ansamblului care va reprezenta România la Campionatele Europene de Junioare din 2019.

„Alături de elevele Simonei Puiu, alte opt sportive din țară au fost selecționate pentru a se pregăti, începând de astăzi, la Arad, sub îndrumarea Danielei Chiriac şi a Tatianei Novikova, urmând ca șase dintre cele zece gimnaste să facă parte din ansamblul pentru „europenele” de la Baku (31 mai – 2 iunie 2019)”, a mai precizat CSM Ploiești.Sabina Enache este vicecampioană națională la individual compus, precum și medaliată cu aur la măciuci şi cu argint la panglică, iar împreună cu Anisia Drăgan a contribuit la medaliile de argint pe care CSM Ploieşti le-a cucerit în 2015 și 2017, în competiția junioarelor mici.

„Mult succes, Sabina și Anisia! Suntem mândre de voi și avem încredere că veți fi ascultătoare și muncitoare! Aveți ocazia să vă pregătiți într-un centru olimpic, la Arad, sub îndrumarea unor antrenoare excepționale, Chiriac Daniela și Tatiana Novikova, este șansa oferită de Federația Română de Gimnastica Ritmică celor mai bune zece junioare din care se va alcătui ansamblul României pentru Europenele de anul viitor. Dăruiți talentul și râvna voastră acestui proiect susținut de Comitetul Olimpic si Sportiv Român, fiți cu toată inima pentru România! Succes tuturor celor ce sunt implicați: gimnaste, antrenori, susținători, finanțatori, părinți, profesori! Să fie într-un ceas bun!”, a anunțat pe o rețea de socializare Liliana Băescu, coordonatorul Secției de Gimnastică Ritmică a CSM Ploieşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *