Disputa intre Adrian Dobre (Primaria Ploiesti) si Bogdan Toader (Consiliul Judetean)

Diferente de viziune intre primarul Ploiestiului, Adrian Dobre si Bogdan Toader, presedintele Consiliului Judetean Prahova, in privinta dezvoltarii orasului si prioritizarea necesitatilor.

Concret, un teren de 4000 de metri patrati apartinand Primariei Ploiesti, situat langa Spitalul Judetean, reprezinta motivul neintelegerii dintre cele doua institutii.

Bogdan Toader a solicitat Primariei Ploiesti transferul terenului catre Consiliul Judetean pentru a putea fi construita o parcare dedicata medicilor, pacientilor si apartinatorilor care vin la Judetean. Proiectul propus de Toader face parte dintr-un program amplu de imbunatatire a conditiilor oferite prahovenilor in spital, program in cadrul caruia a fost realizata si modernizarea sectiilor din SJU si dotarea cu aparatura si mobilier de ultima generatie.

Pe de cealalta parte, primarul Adrian Dobre doreste sa cedeze terenul unei firme private, pentru constructia unui supermarket Lidl. Pe Facebook, oamenii si-au exprimat dezacordul in legatura cu initiativa lui Dobre, acestia sustinand ca Ploiestiul are deja suficiente, poate chiar prea multe, magazine, chioscuri si buticuri.

Intr-o postare pe reteaua de socializare, Bogdan Toader atrage atentia asupra existentei unei campanii de dezinformare pusa la cale de masinaria de partid a primarului Adrian Dobre.

“Din păcate, însă, se anunță campanii de dezinformare foarte bine puse la punct, cu multă mizerie aruncată în spațiul public. De aceea, fac apel pe această cale la cetățeni să cântărească foarte bine informațiile pe care le primesc pe diferite căi – în special în mediul online – și să discearnă între adevăr și minciună.

Vă asigur că voi folosi întotdeauna mijloace de informare și nu tehnici de manipulare, din respect pentru dumneavoastră și pentru funcția pe care o dețin!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *