Bogdan Toader, mesaj emotionant de 1 Decembrie

Mesajul presedintelui Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Toader, cu ocazia Zilei Nationale, a fost unul emotionant si face apel la constiinta poporului roman de a contribui la dezvoltarea tarii, pentru ca “fiecare dintre noi avem un rol în comunitatea din care facem parte și putem influența pozitiv, prin acțiunile noastre viitorul acestei națiuni!”.

 

 

Dragi prahoveni, dragi români,

 

1 Decembrie este și va fi întotdeauna o sărbătoare a națiunii noastre, un simbol al unității românilor!

 

De Ziua Națională a României, noi, toți românii, oriunde ne-am afla, în interiorul granițelor țării sau în afara lor, păstrăm în suflet sentimentul identității naționale și mândria de a fi români!

 

Cu toții suntem datori înaintașilor noștri care s-au sacrificat pentru unitatea și demnitatea țării noastre! Nu avem voie să ne uităm trecutul așa cum, astăzi, suntem datori să ne creștem copiii într-o țară sigură, într-o țară prosperă și unită!

 

Să ne întrebăm, astăzi, nu doar ce face România pentru noi, ci și ce facem noi pentru țara noastră! Pentru că fiecare dintre noi avem un rol în comunitatea din care facem parte și putem influența pozitiv, prin acțiunile noastre viitorul acestei națiuni!

 

La mulți ani, români, oriunde v-ați afla!

La mulți ani, România!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *