Agresorul profesoarei Andreea Alexe a fost arestat pentru 30 de zile

Tribunalul Prahova a emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele barbatului banuit ca ar fi injunghiat o profesoara la Colegiul Spiru Haret. Acesta este cercetat pentru tentativa de omor.

Mihai Alexandru Nitescu a injunghiat, marti, o profesoara de matematica a liceului Spiru Haret, gestul fiind unul de razbunare, acuzand-o pe Andreea Alexe (43 de ani) ca a contributi la exmatricularea sa.

Femeia a fost operata de urgenta la Spitalul Judetean din Ploiesti si se afla in stare stabila, sub supravegherea medicilor.

Iata decizia Tribunalului Prahova:

Prin încheierea nr. 33, pronunţată de Secţia Penală a Tribunalului Prahova, în dosarul nr. 337/105/2019, la data de 30.01.2019, în baza art. 226 alin. 1 Cod procedură penală, a fost admisă propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova privind luarea măsurii arestării preventive a inculpatului Niţescu Mihai Alexandru.

În baza art. 226 alin.1 şi 2 Cod procedură penală raportat la art 223 alin. 2 Cod procedură penală, a fost dispusă arestarea preventivă a inculpatului Niţescu Mihai Alexandru, în prezent aflat la Centrul de reţinere şi arestare preventivă Câmpina, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 30.01.2019 şi până la data de 28.02.2019, inclusiv.

Împotriva încheierii mai sus-menţionate se poate face contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Menţionăm că persoana cercetată beneficiază de prezumţia de nevinovăție până la dovedirea vinovăţiei, în condiţiile Codului de procedură penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *